Despre companie

La 23 februarie 1944 a fost fondată Întreprinderea de Stat a Combustibilului a RSS Moldoveneşti, care în anul 1995 a fost reorganizată în „Tirex Petrol” S.A.

sac

 În anul 2000 82% din acţiunile Statului au fost cumpărate de către compania elveţiană Mabanaft Moldova GmbH, membră a holding-ului petrolier german Marquard & Bahls AG.

 Actualmente ÎM „Tirex Petrol” S.A. este o companie modernă, avănd o dezvoltare dinamică pe piaţa produselor petroliere din Moldova, principalele domenii de activitate fiind: importul, vânzarea en-gross si en-detail a produselor petroliere, prestarea serviciilor de depozitare a acestora. 78 de staţii  PECO amplasate in diferite localitaţi şi pe traseele Republicii Moldova, prestează un nivel de deservire exemplar.

Calitatea de lider in domeniul serviciilor de depozitare a produselor petroliere şi de vânzare en-gross a acestora este data de cea mai vastă reţea de depozite din Moldova. 

Supravegherea calităţii produselor petroliere este efectuată de propriul laborator atestat.

În anul 2009 Tirex Petrol oferă un nou serviciu Cardul Tirex, ca răspuns la cerinţele clienţilor, este un suport de tranzacţie modernizat, securizat şi informatizat.  În funcţie de necesitate vă punem la dispoziţie două tipuri de carduri.

I.M. "Tirex Petrol" S.A. Moldova, mun. Chisinau, str. Bucuresti 45A

(+373 22) 200-777